1. Πως διατηρώ σωστά τα προϊόντα;

Όλες οι αναγραφόμενες οδηγίες για τις ημερομηνίες διατήρησης αφορούν το κατεψυγμένο προϊόν στη συσκευασία του. Εφόσον η συσκευασία ανοιχτεί, ενδέχεται να προκύψουν αλλοιώσεις στο προιον.

Αν αποψυχθεί προτείνουμε να καταναλωθεί άμεσα (εντός 2 ημερών) τοποθετώντας το στο ψυγείο (0-5 C) καθώς δεν επαναψύχεται.

Αν παραμείνει συσκευασμένο στην κατάψυξη, μπορεί να διατηρηθεί εώς και την αναγραφόμενη ημερομηνία, η οποία είναι ένα έτος από την ημερομηνία παραγωγής του, με εξαίρεση τα προϊόντα με ζύμη κουρού τα οποία προτείνουμε να καταναλώνονται μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία παραγωγής.

Έτσι, διατηρείτε τα προϊόντα στην κατάψυξή σας και κάθε φορά που θέλετε να φάτε κάτι από αυτά, το βγάζετε, το ψήνετε και το καταναλώνετε με ασφάλεια.

2. Αν βγάλω τη συσκευασία από την κατάψυξη σε πόσες μέρες μπορώ να καταναλώσω τα προϊόντα;

Εφόσον κάποιο προιον αποψυχθεί, προτείνουμε την άμεση κατανάλωσή του.

Εναλλακτικά, μπορείτε να το διατηρήσετε έως και 2 ημέρες στο ψυγείο (0-5 C).

Δεν επαναψύχεται.

3. Υπάρχουν νηστίσιμες/χορτοφαγικές πίτες;

Φυσικά! Όλα τα προϊόντα της Κατηγορίας “Vegan” είναι κατάλληλα για νηστεία καθώς και για χορτοφάγους εφόσον δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης.

4. Στα vegan προϊόντα η μαργαρίνη είναι φυτικής προέλευσης;

Εννοείται! Με σεβασμό στην Vegan κοινότητα, έχουμε φροντίσει ώστε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε αυτή την κατηγορία να είναι 100% φυτικής προέλευσης.

Έτσι, η μαργαρίνη που έχουμε επιλέξει είναι πιστοποιημένη για την φυτική προέλευση των συστατικών της. Τα υπόλοιπα υλικά είναι επίσης φυτικά, όπως χόρτα, ελαιόλαδο, αλεύρι και μυρωδικά καθώς φροντίζουμε ώστε τα προιόντα μας να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αγνά.

5. Που μπορώ να βρω προϊόντα σας;

Μπορείτε να μας βρείτε στα καταστήματά μας σε Θεσσαλονίκη και Φλώρινα καθώς και σε πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία θα βρείτε στο αντίστοιχο αρχείο pdf.

6. Τι θα χρειαστώ αν θέλω να βάλω τις πίτες στο κατάστημά μου;

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια κατάψυξη για την αποθήκευσή τους!

7. Έχουν συντηριτικά οι πίτες;

Στα προϊόντα μας ΔΕ χρησιμοποιούμε πρόσθετα συντηρητικά & ζάχαρη(με εξαίρεση την ζάχαρη στα γλυκά).